Rik Duursma

 

 

Rik Duursma (37) is vader van twee kinderen, echtgenoot, ex-vlieginstructeur en in het dagelijks leven organisatiepsycholoog. Hij richt zich in zijn werk op het identificeren van talent, het beoordelen van potentieel van mensen en het bevorderen van hun persoonlijke ontwikkeling. Activiteiten die daarbij horen zijn onder andere assessments, leiderschapsontwikkeling en managementcoaching. Naast zijn werk besteedt hij tijd aan zijn gezin, vrienden en sporten. Hij is in zijn element als hij intellectueel, psychologisch en fysiek uitgedaagd wordt om zijn grenzen op te zoeken.

Victor Kas

Victor Kas (36) werkt ruim 10 jaar in het bedrijfsleven als Continuous Improvement manager. Hij reist over de wereld om training te geven in Problem Solving en Lean en helpt organisaties met het verbeteren van performance. Hij fotografeert, speelt gitaar en drumt. Verschillende ervaringen met andere culturen hebben zijn kijk op de westerse normen en waarden ververst en zijn interesse ontwikkelt in het loskomen van planning en controle en meer in contact te komen met de rauwe, primaire drijfveren in het leven. Over ons

Rik Duursma (38) en Victor Kas (37) zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen verschillende kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf. 

Stuur ons een bericht op: info@echtwilt.nl

Deel onze site: