Rik Duursma

Rik Duursma is vader van twee kinderen, echtgenoot, ex-vlieginstructeur en in het dagelijks leven organisatiepsycholoog. Hij richt zich in zijn werk op het identificeren van talent, het beoordelen van potentieel van mensen en het bevorderen van hun persoonlijke ontwikkeling. Activiteiten die daarbij horen zijn onder andere assessments, leiderschapsontwikkeling en managementcoaching. Naast zijn werk besteedt hij tijd aan zijn gezin, vrienden en sporten. Hij is in zijn element als hij intellectueel, psychologisch en fysiek uitgedaagd wordt om zijn grenzen op te zoeken. 

Victor Kas

Victor Kas is oom, broer, zoon, vriend en collega. Hij werkt ruim 15 jaar in het bedrijfsleven als verander manager, met als passie het beste in de individuen, teams en organisaties naar boven te halen. Hij houdt van reizen, fotografie, vloggen en muziek maken. Ervaringen met andere culturen hebben zijn kijk op Westerse normen en waarden ververst en zijn interesse ontwikkelt in leven in het hier-en-nu en het vinden van de rauwe, avontuurlijke kanten van jezelf. 


Over ons

Rik Duursma en Victor Kas zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen talloze kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.