Daarom kies je voor Echt Wilt

Op basis van ruim 10 jaar ervaring weten wij wat er nodig is voor de beste ervaring in de natuur:

  1. Bij Echt Wilt krijg je échte afzondering in de natuur: geen toeristische kanovakantie
  2. De tochten die wij aanbieden van onze lokale partners hebben wij persoonlijk gevaren en uitgezocht voor jou
  3. Je krijgt bij onze partner een kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht kano (Gatz)
  4. Je krijgt uitgebreide instructie over veiligheid, materialen, navigeren, peddel techniek en wildlife
  5. Wij regelen alles voor je, je hoeft alleen naar Zweden te komen! 

Rik Duursma

Rik Duursma is vader van twee kinderen, echtgenoot, ex-vlieginstructeur en in het dagelijks leven organisatiepsycholoog. Hij richt zich in zijn werk op het identificeren van talent, het beoordelen van potentieel van mensen en het bevorderen van hun persoonlijke ontwikkeling. Activiteiten die daarbij horen zijn onder andere assessments, leiderschapsontwikkeling en managementcoaching. Naast zijn werk besteedt hij tijd aan zijn gezin, vrienden en sporten. Hij is in zijn element als hij intellectueel, psychologisch en fysiek uitgedaagd wordt om zijn grenzen op te zoeken. 

Victor Kas

Victor Kas werkt ruim 10 jaar in het bedrijfsleven als Continuous Improvement manager.  Hij begeleidt transformaties, coacht management teams en begeleidt organisaties in het gebruik van Lean en performance management methodieken om het beste in de mensen en de business naar boven te halen.  Hij houdt van reizen, fotografie en muziek maken. Reizen en ervaringen met andere culturen hebben zijn kijk op Westerse normen en waarden ververst en zijn interesse ontwikkelt in leven in het hier-en-nu en het vinden van de rauwe, avontuurlijke kanten van jezelf. 


Over ons

Rik Duursma en Victor Kas zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen talloze kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.