Rik Duursma

 

 

Rik Duursma is vader van twee kinderen, echtgenoot, ex-vlieginstructeur en in het dagelijks leven organisatiepsycholoog. Hij richt zich in zijn werk op het identificeren van talent, het beoordelen van potentieel van mensen en het bevorderen van hun persoonlijke ontwikkeling. Activiteiten die daarbij horen zijn onder andere assessments, leiderschapsontwikkeling en managementcoaching. Naast zijn werk besteedt hij tijd aan zijn gezin, vrienden en sporten. Hij is in zijn element als hij intellectueel, psychologisch en fysiek uitgedaagd wordt om zijn grenzen op te zoeken. 

Victor Kas

Victor Kas werkt ruim 10 jaar in het bedrijfsleven als Continuous Improvement manager.  Hij begeleidt transformaties, coacht management teams en begeleidt organisaties in het gebruik van Lean en performance management methodieken om het beste in de mensen en de business naar boven te halen.  Hij houdt van reizen, fotografie en muziek maken. Reizen en ervaringen met andere culturen hebben zijn kijk op Westerse normen en waarden ververst en zijn interesse ontwikkelt in leven in het hier-en-nu en het vinden van de rauwe, avontuurlijke kanten van jezelf. 


Over ons

Rik Duursma en Victor Kas zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen verschillende kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.