MEER INFORMATIE OVER NIEUWE DATA EN HET PROGRAMMA VOLGT BINNENKORT! VOLG ONS OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!

 

De Oerweek van Echt Wilt heeft als doel jou op een avontuurlijke manier weer in contact brengen met jezelf, je balans te hervinden en je energie op te laden. Dat doen we door jou weer in contact te brengen met je oerinstincten te midden van de prachtige Zweedse rauwe natuur.  

Je maakt een 5-daagse kanotocht met een selecte groep gelijkgestemden en twee ervaren begeleiders: Victor & Rik. Je gaat varen door de prachtige natuur, dieren spotten, kampvuur maken, vissen, primitief koken, thee maken van dennennaalden en wildkamperen. Je zult volledig opgaan in het hier-en-nu. De overweldigende natuur, schone buitenlucht en fysieke inspanning zullen je tot diepe ontspanning brengen. En na een paar dagen zul je merken dat je alles scherper gaat zien: wat echt belangrijk voor je is, welke keuzes je wilt maken en hoe je dichter bij jezelf kunt blijven. Wij begeleiden je in de buitenlucht en de omgeving doet de rest. We werken samen aan jouw persoonlijke doel(en). 

Over ons

Rik Duursma en Victor Kas zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen talloze kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.