Natuurlijk Leiderschap Trail

Leiders van organisaties staan in deze tijd voor uitdagingen die meer vereisen dan alleen de ontwikkeling van leiderschapscompetities. Er is op een fundamenteler niveau een bewustzijnsverandering nodig. Natuurlijk leiderschap staat voor verbinding met jezelf en met je omgeving om je eigen potentieel en dat van anderen volledig tot bloei te laten komen, en leiding te geven op een maatschappelijk verantwoorde manier. Tijdens een Leiderschap Trail ga terug naar de basis: de rauwe natuur.  Want precies daar kunnen we ons in de afwezigheid van prikkels en moderne technologie storten op de kernvragen: wie ben ik?, waar sta ik voor?, en hoe werk ik samen met mijn omgeving?

 

We hebben samen ruim 25 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling (training, coaching, leiderschapsontwikkeling) en organisatieontwikkeling (effectieve teams, groepsprocessen, performance management en Lean). We leveren maatwerk trajecten voor bedrijven. Neem gerust contact met ons op!

 

Natuurlijk Leiderschap Trail

Leiderschapsprogramma's zijn nog steeds grotendeels gebaseerd op ratio- en cognitie-gebaseerde leerprocessen om vaardigheden te verbeteren (skillset), meestal in een klassikale omgeving op traditionele locaties. Een trail ervaring in de natuur versterkt je authenticiteit en je leiderschapskompas. Een trail is een bezielende reis waarbij we tijdelijk de afleidingen van het moderne leven achter ons laten. Je gaat varen door de prachtige natuur, dieren spotten, kampvuur maken, vissen, primitief koken, thee maken van dennennaalden en wildkamperen. Op afgesproken tijden zijn er momenten waarop je met ervaren trainers aan de slag gaat (individueel of met de groep). Ieder heeft zijn eigen proces. Door middel van individuele en gezamenlijke coachmomenten werkt iedereen aan dit persoonlijke proces. In verbinding met jezelf, je medemens en de buitenwereld ga je op zoek naar wat het betekent om authentiek te zijn en de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, en de impact of het leven van anderen en de wereld om je heen te vergroten. 


Over ons

Rik Duursma en Victor Kas zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen talloze kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.