Wat vinden onze gasten van de vorige edities?

Lotte en Joris (juni 2019)

"De tocht was prachtig! Vanaf het eerste moment op het water waren dingen als werk en sociale verplichtingen mijlenver weg. Het buitenleven heeft ons veel goeds gedaan. We voelden ons energiek en gelukkig en weer een beetje kinds door het buiten spelen. De kanotocht heeft ons vooral geleerd dat we in Nederland enorm veel luxe en comfort hebben die we als vanzelfsprekend beschouwen, maar we zijn erachter gekomen dat we ook met veel minder heel gelukkig kunnen zijn. Ook hebben we aan den lijve ondervonden hoe belangrijk een goede samenwerking is. We hebben elkaar gesteund en geholpen tijdens moeilijke momenten en hebben de (vele) mooie momenten samen kunnen delen".

 


Peter (juni 2019)

"Een prachtige manier om de weergaloze schoonheid van die eindeloze Zweedse natuur te beleven. Het heeft iets overweldigends waardoor ik mezelf een heel klein radartje ging voelen in het grote systeem van moeder natuur. Ik steeg snel op uit mijn dagelijks leven en werd volledig in beslag genomen door het kanoën en de schitterende natuur om me heen. Ik leerde daardoor de relativiteit (weer) zien van zaken die dat dagelijks leven soms nodeloos overheersen of inperken. Die beleving gaf me direct energie en ideeën waar ik nu weer een hele tijd op kan bouwen". 

 


Marjan & Angelique (juni 2019)

"Voor mij was de kanotocht een nieuwe ervaring en een eerste kennismaking met, wat ik dan noem, wildlife. Ik vond het leuk om te ontdekken dat ik dat simpele gedoe erg leuk vind, gewoon bezig zijn met de basale dingen van het leven. Je krijgt allerlei visioenen van Vikingen en Noormannen en hoe avontuurlijk dat voor hen moet zijn geweest om door verlaten gebieden te varen op zoek naar  een goede plek voor een nederzetting (onze tent)".

 Over ons

Rik Duursma (37) en Victor Kas (36) zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen verschillende kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf. 

Deel onze site: