De tocht: 2-8 juni 2019, Värmland Zweden

-Dag 1: op zondagavond starten we gezamenlijk met een veiligheidsbriefing en instructie voor de tocht.

-Dag 2 t/m 6: vijf dagen kanotocht. We worden gedropt met onze kano's en bepakking, om vervolgens in 5 dagen door verschillende meren en rivieren terug te varen naar het basiskamp. Je zult tijdens de toer uitsluitend wildkamperen. We starten de toer als groep (4-10 personen), je bent vervolgens vrij deze op eigen snelheid te varen.

-Dag 7: terugreis

 

Details

Data: zondag 2 juni (aankomst) - tot zaterdag 8 juni (vertrek) 2019

Regio: Värmland

Kanotocht: maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni

Kano afstand: +/-100 km

Vervoer: op eigen gelegenheid (vliegtuig of auto)

 

Kosten toer

Per persoon: Euro 595,00,-- *

* Inbegrepen: kano, kanowagen, kampeermateriaal (tent, slaapzak, slaapmatje), rugzak, kookgerei, mes / bijl / houtzaag, routekaart, vishengel + toebehoren, voedselpakket voor 5 dagen, instructie & veiligheidsbriefing op avond voor vertrek, dropping met materiaal op startpunt van de toer, overnachting op camping bij aankomst en vertrek

* Niet inbegrepen: vervoer naar Zweden

* 50% aanbetaling bij boeking en het restant 8 weken voor vertrek

 

Vervoer

Er is een aantal goede opties voor vervoer naar Zweden:

* Per auto vanuit Nederland (~1450 km)

* Vliegtuig + openbaar vervoer: vliegen op Gotenborg, Stockholm of Oslo en vervolgens per trein en bus (+/- 6 uur reistijd vanaf luchthaven)

* Vliegtuig + auto huren: vliegen op Gotenborg, Stockholm of Oslo en een auto te huren voor een week (+/- 3.5 uur reistijd vanaf luchthaven)

Indien je met het vliegtuig gaat, kunnen wij je ophalen bij het lokale busstation voor het laatste stuk naar de camping. Uiteraard kunnen we je helpen met welke trein- en busverbinding je dient te nemen. 

 

Service

Wij regelen alles voor je. Je hoeft alleen je eigen vervoer naar Zweden te regelen.

 

Inschrijving

Inschrijven voor deze unieke reis in principe in duo's. Heb je geen kano-ervaring? Geen probleem. Met een normale conditie en voldoende doorzettingsvermogen kan iedereen meedoen. Je bepaalt zelf je tempo.

 

Annuleringsbeleid

Na aanbetaling van 50% van de reissom, sturen wij je een bevestiging van je inschrijving en betaling. De exacte vertreklocatie in Zweden wordt minimaal 8 weken voor vertrek bekend gemaakt. Mocht je, om wat voor reden dan ook, je inschrijving annuleren dan brengen wij tot 8 weken voor vertrekdatum 50% van de reissom in rekening. Bij annulering minder dan 8 weken voor vertrek brengen wij 75% van de reissom in rekening. 

 

Voorbereiding

Lees hier meer over wat je kunt verwachten tijdens een week kanoën en onze praktische tips om goed voorbereid aan je avontuur te beginnen!

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@echtwilt.nl!

 

 

* De kanotocht zal plaatsvinden in deze regio. Exacte locatie kan afwijken. 


Over ons

Rik Duursma (36) en Victor Kas (35) zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen verschillende kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf.