De tocht: juni en augustus 2020, Värmland Zweden

-Dag 1: op zondagavond starten we gezamenlijk met een veiligheidsbriefing en instructie voor de tocht.

-Dag 2 t/m 6: vijf dagen kanotocht. We worden gedropt met onze kano's en bepakking, om vervolgens in 5 dagen door verschillende meren en rivieren naar het pick-up point te varen. Je zult tijdens de toer uitsluitend wildkamperen. We starten de toer als groep (6-10 personen), je bent vervolgens vrij deze op eigen snelheid te varen.

-Dag 7: terugreis

 

Details

Data week 1: binnenkort bekend

Data week 2: binnenkort bekend

Data week 3: binnenkort bekend

Regio: Värmland

Aankomst: [data volgen] (briefing tocht & materiaal, inclusief overnachten op de camping)

Kanotocht: [data volgen]

Vertrek: [data volgen]

Kano afstand: +/- 80 km

Vervoer: op eigen gelegenheid (vliegtuig of auto)

 

Kosten toer

Per persoon: Euro 695,00

* Inbegrepen: kano, kanowagen, kampeermateriaal (tent, slaapzak, slaapmatje), rugzak, kookgerei, mes, bijl, routekaart, vishengel + toebehoren, voedselpakket voor 5 dagen, instructie & veiligheidsbriefing op avond voor vertrek, dropping met materiaal op startpunt van de toer, pick-up bij een van de eindpunten van de kanoroute, overnachting op camping bij aankomst en vertrek

* Niet inbegrepen: vervoer naar Zweden

* 50% aanbetaling bij boeking en het restant 8 weken voor vertrek

 

Vervoer

Er is een aantal goede opties voor vervoer naar Zweden:

* Per auto vanuit Nederland (~1450 km)

* Vliegtuig + openbaar vervoer: vliegen op Gotenborg, Stockholm of Oslo en vervolgens per trein en bus (+/- 6 uur reistijd vanaf luchthaven)

* Vliegtuig + auto huren: vliegen op Gotenborg, Stockholm of Oslo en een auto te huren voor een week (+/- 3.5 uur reistijd vanaf luchthaven)

Indien je met het vliegtuig gaat, kunnen wij je ophalen bij het lokale busstation voor het laatste stuk naar de camping. Uiteraard kunnen we je helpen met welke trein- en busverbinding je dient te nemen. 

 

Service

Wij regelen alles voor je. Je hoeft alleen je eigen vervoer naar Zweden te regelen.

 

Inschrijving

Inschrijven voor deze unieke reis in principe in duo's. Inschrijven voor drietallen is ook mogelijk, in dat geval zal één persoon in een eenpersoons kano varen. 

 

Doelgroep

Iedereen met normale conditie en voldoende doorzettingsvermogen. Heb je geen kano-ervaring? Geen probleem. Je bepaalt zelf je tempo. 

 

Minimale groepsgrootte voor gegarandeerd vertrek

Minimaal aantal deelnemers: 6. 

 

Annuleringsbeleid

Na aanbetaling van 50% van de reissom, sturen wij je een bevestiging van je inschrijving en betaling. De exacte vertreklocatie in Zweden wordt minimaal 8 weken voor vertrek bekend gemaakt. Mocht je, om wat voor reden dan ook, je inschrijving annuleren dan brengen wij tot 8 weken voor vertrekdatum 50% van de reissom in rekening. Bij annulering minder dan 8 weken voor vertrek brengen wij 75% van de reissom in rekening. 

  

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@echtwilt.nl!

 

 

* De kanotocht zal plaatsvinden in deze regio. Exacte locatie kan afwijken. 


Over ons

Rik Duursma (37) en Victor Kas (36) zijn sinds hun studie psychologie gefascineerd door de primitieve mens in ons. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en hebben samen verschillende kanotochten gemaakt door Zweden en Noorwegen. Hun missie is mensen inspireren om in contact te komen met hun primitieve zelf. 

Deel onze site: